contact?

Sjoerd

Sinds september 2017 werkt Sjoerd Jansen als event coördinator bij save plastics. Zijn werkzaamheden bestaan uit het initiëren, organiseren en opvolgen van inspirerende events om organisaties te overtuigen van de waarde van afval plastics. Naast zijn werkzaamheden als event coördinator is Sjoerd veelal het eerste aanspreekpunt op ons kantoor in Arnhem en houdt hij zich bezig met de inkoop, verkoop en het transport van onze producten.

Sjoerd heeft een bedrijfsadministratieve achtergrond en voorheen gewerkt als logistiek manager en customer service medewerker. Hij is een grote muziekliefhebber en voetbalt sinds zijn 19e in een vriendenteam. Zijn sociale betrokkenheid maakte dat hij een baan wilde die er meer toe deed. Twee jaar geleden heeft hij het roer omgegooid en is hij gestart met een opleiding tot leraar basisonderwijs (pabo) en werkt hij drie dagen in de week bij save plastics.

Bij save plastics wil hij zoveel mogelijk bewustzijn creëren voor de plastic problematiek. Hij wil overheden en bedrijven laten inzien dat plastic geen afval is, maar een waardevolle grondstof. Zijn ultieme doel is dat save plastics uiteindelijk overbodig is.

onze mensen

keurmerken

Vraag naar onze FSC® en PEFC®-gecertificeerde producten.