contact?

demonstratie op locatie

Ben je benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met producten uit afvalplastic? Graag demonstreren wij de eindeloze mogelijkheden. Bezoek onze inspiratiesessies of kom kijken bij een live-demonstratie van onze mobiele recyclingfabriek. In onze agenda vind je events bij jou in de buurt.

wat kan plastic fantastic?

 • Basecamp-pakket
  Basecamp in de klas met Prezi of Kahoot! en een extruder. Met twee personen komt Plastic Fantastic een workshop geven van 45 min. à € 400,-. Scherm, beamer en stroom moeten aanwezig zijn in de klas. De groepsgrootte voor deze workshop bedraagt maximaal 30 kinderen. We produceren in totaal 5 kleine producten voor in de klas. Ter ondersteuning van deze 5 producten, mogen 5 willekeurig gekozen kinderen het team van Plastic Fantastic helpen. Een extra klas of groep kan voor € 75,- per 45 minuten.*
 • Mobiele fabriek-pakket
  Voor in totaal 4 uur kan de mobiele fabriek ingezet worden. De kosten zijn € 1250,- incl. cleanup en sorteren.* Tevens staan er twee leden van Plastic Fantastic bij voor de workshop en bediening van de apparatuur. Het voordeel van de mobiele fabriek is dat deze grote groepen aankan. In overleg maken we passende producten.
 • Groene plastic fabriek-pakket
  Bezoek onze Groene Plastic Fabriek in Almere met maximaal 8 personen. Dit bezoek duurt een uur voor in totaal € 350,- (minimale leeftijd 16 jaar).*
 • Ontwikkel je eigen product-pakket
  Ontwikkel je eigen circulaire product en ga zelf een dagdeel (3 uur) mee produceren (max. 5 personen 16+). Wij leveren de plasticmix. Design en de bouw van de matrijs is op basis van nacalculatie. De gemaakte producten mogen direct meegenomen worden. Totale kosten: € 1750,-.*
 • Plastic Route
  Is jouw organisatie gevestigd tussen Arnhem en Groenlo en vind jij het ook zonde dat zoveel plasticafval nog steeds wordt verbrand? Wij ook; je kunt er nog zoveel van maken! Daarom zijn wij gestart met een Plastic Route en komen wij jouw plasticafval ophalen om er een nieuw product van te maken. Top, dan kun je meedoen.

* = Onze prijzen zijn exclusief BTW.

Add on in combinatie met 1 t/m 2: spaaractie met doppen
Hiervoor zetten we twee dozen neer, waarin de doppen verzameld kunnen worden. De kosten zijn € 150,- per doos.
Add on in combinatie met 1 t/m 2
Een kunststof bank, bloembak of iets anders via www.kunststofreus.nl met een korting van maximaal € 50,-

Ben je al bekend met Plastic Fantastic?

Plastic Fantastic is een coöperatie opgericht in 2015 door Bram Peters (save plastics), Erik Roelevink (airhunters) en Rik Voerman (Triple Benefit). Wij zijn een samenwerking van ondernemers, wereldverbeteraars en dromers, maar vooral van doeners. Wij helpen iedereen die meer wil doen met plasticafval. Van gemeente tot popfestival, van natuurbeheerders tot avonturiers.

We geloven dat iedereen aan de slag kan met zijn kunststof afval. Daarom hebben we onze eigen mobiele fabriek gebouwd. Hiermee kunnen we op locatie afval direct verwerken tot nieuwe dingen. Op Pinkpop 2018 recycleden we duizenden plastic drinkbekers tot sleutelhangers om te laten zien hoe nuttig oud plastic is. Op www.plasticfantastic.nu lees je meer over onze activiteiten.

bezoek website

impressies van voorgaande demonstraties

wij helpen je graag verder

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

 

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Ben je benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met onze oplossingen uit afval plastic? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@saveplastics.nl of een laat een bericht achter via social media. Voor de particuliere markt hebben wij de webwinkel www.kunststofreus.nl opgericht.

nieuwsbrief ontvangen?

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.