contact?

kunststof palen en planken

Voor diverse toepassingen bieden wij palen en planken van 100% gerecycled kunststof. Zo kunt u bij ons terecht voor de bekende diamant-koppalen, maar wij hebben ook een breed assortiment aan kunststof sierpalen. Voor recreatieschap Achterhoek Liemers leveren wij o.a. de routeplanken met routebordjes, zodat recreanten eenvoudig van de prachtige fiets- en wandelroutes in deze streek kunnen genieten. Onze palen en planken zijn weersbestendig en onderhoudsvrij.

Onze kunststof planken hebben de uitstraling en verwerkbaarheid van hout, maar rotten en splinteren niet. Ook zijn de planken minder glad dan hout en worden daarom veelvuldig gebruikt voor de bouw van bruggen, steigers en vlonders. Wij hebben zowel standaard planken als planken met veer en groef verbinding in ons assortiment.

Zoek je net iets anders, neem dan gerust contact op met ons, want de mogelijkheden zijn groot.

  • Onderhoudsvrij, levenslange garantie
  • Eenvoudig te reinigen
  • Uitstraling en verwerkbaarheid gelijk aan hout
  • Geen rot of gladheid, splintert niet
  • Breed assortiment, maatwerk mogelijk
  • MKI-score aanwezig

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.