contact?

circore

Circore is de merknaam van duurzame beschoeiingen, damwanden en stuwen. Deze worden gemaakt van gerecyclede kunststoffen afkomstig van afgedankte auto’s. Het materiaal is door de lange kunststofvezel al sterk. Door het gebruik van de juiste mix recyclaat kunststoffen is het extra stijf. Doordat de grondstoffen 100% zijn gerecycled, beantwoordt Circore aan de groeiende vraag van waterschappen, provincies en gemeenten naar circulaire, duurzame én betaalbare grondkeringen.

De producten van Circore zijn rotvrij, onderhoudsarm en ze hebben een verwachte technische levensduur van minimaal 50 jaar. De Circore grondstoffen zijn ISO-gecertificeerd en hebben een zeer lage CO2- footprint. Het materiaal is volledig circulair; bij vervanging kan het materiaal kosteloos retour naar de leverancier en meerdere malen worden gerecycled tot dezelfde toepassing.

Kenmerken

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken

    Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.