contact?

kunststof banken en picknicksets

Onze banken en picknicksets – uit 100% gerecycled plastic – verfraaien niet alleen het straatbeeld, maar dragen ook bij aan een beter milieu. Wij hebben een standaard breed assortiment én leveren maatwerk. Al onze kunststof banken zijn UV-gestabiliseerd en leverbaar in diverse kleuren. De kunststof banken kunnen in onderdelen of kant en klaar worden aangeleverd.

Kunststof steiger van save plastics

Kenmerken

Onze banken en picknickset zijn veelal te vinden in binnensteden en parken, waar zij bijdragen aan de leefbaarheid van onze steden.

Specificaties

Materiaal:100% gerecycled kunststof (PE-PP compound)
Kleuren:Grijs kunststof  Bruin kunststof  Zwart kunststof
Afmetingen:Per type verschillend
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken

    Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.