contact?

kunststof beschoeiing

Om onze oevers en waterkanten te beschermen en stabiliseren hebben wij de Holland Wall kunststof beschoeiing ontwikkeld. Deze kunststof beschoeiing is niet opgebouwd uit losse planken maar uit één paneel van 250 cm lang. De hoogte varieert en kan 60, 80, 100 of 120 cm zijn. De bovenzijde van het paneel heeft een deksloof van 5 cm breed en de wanddikte is ongeveer 3 cm. Aan de voorzijde is een traditioneel plankenmotief te zien. De panelen worden gekoppeld door de super lip/lasverbinding. Aan de waterzijde doen de speciaal ontwikkelde combi-palen dienst als stevigheid.

Kunststof damwand van save plastics

Kenmerken

Om rotting onder water te voorkomen worden bij het plaatsen van de beschoeiing combi-palen gebruikt. Deze palen zijn gemaakt van onbehandeld naaldhout en voorzien van een kunststof kop. Het kunststof deel heeft een lengte van 1000 mm en zorgt ervoor dat het hout bij de lucht-/waterlijn is ingepakt, waardoor het niet kan gaan rotten. Wij werken hiervoor uitsluitend met gecertificeerd hout uit Europese bossen. Wij maken gebruik van een staal en/of glasvezelversterkte gording wanneer het nodig is om de beschoeiing te verankeren. De gording kan zowel op de palen als voor de palen kan worden gemonteerd.

Specificaties

Materiaal:100% gerecycled kunststof (PE-PP compound)
Kleuren:Grijs kunststof  Bruin kunststof
Afmetingen:2500x23x400 mm
2500x30x600 mm
2500x30x800 mm
2500x30x1000 mm
2500x30x1200 mm
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken

    Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.