contact?

kunststof combi-palen

Onze kunststof combi-palen combineren de voordelen van zowel hout als kunststof. In het water heeft een paal van naaldhout een levensduur van 5-10 jaar. Door deze paal te verduurzamen met een kunststof wordt rotting op de waterlijn voorkomen en heeft de paal een levensduur van tenminste 40 jaar. De combi-palen zijn leverbaar in verschillende diameters, zie specificaties.

Kunststof combo-paal van save plastics

Kenmerken

Onze combi-palen worden vooral gebruikt in de waterbouw. Hier biedt het een uitkomst tegen rotting op de lucht-/waterlijn. Voor de combi-palen maken wij uitsluitend gebruik van gecertificeerd hout uit Europa. Wij willen niet alleen met onze kunststof producten bijdragen aan een beter milieu en kiezen daarom zorgvuldig onze grondstoffen.

Specificaties

Materiaal:Natur-line 100% gerecyclede kunststofmix
Indien van toepassing hout, vezel of staalversterkt
Kleuren:Grijs kunststof  Bruin kunststof
Afmetingen:Lengte kunststof 1000 mm, bovenste 150-300 mm massief kunststof
Ø120 mm (naaldhouten kern Ø80 mm)
Ø150 mm (naaldhouten kern Ø110 mm)
Ø175 mm (naaldhouten kern Ø140 mm)
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.