contact?

kunststof diamantkoppaal

De meest bekende kunststof paal in het straatbeeld is wellicht de diamant-koppaal. Ze worden veel toegepast ten behoeve van de verkeersveiligheid. Zo kom je ze tegen als markeringspaal bij parkeerplaatsen of als afzetpaal bij bruggen en straatkanten.

Kenmerken

Naast de populaire diamant-koppalen hebben wij diverse sierpalen van eveneens 100% gerecycled kunststof in ons assortiment. De palen zijn er in zowel een ronde als vierkante uitvoering en kunnen indien gewenst worden voorzien van reflectorbanden of schilden.

  • Diamantkoppaal met reflectorbanden
  • Diamantkoppaal zonder reflectorbanden
  • Reflectorbanden

Specificaties

Materiaal:Natur-line 100% gerecyclede kunststofmix
Indien van toepassing hout, vezel of staalversterkt
Kleuren:Grijs kunststof  Bruin kunststof  Zwart kunststof
Dichtheid:Het betreft een holle paal
Afmeting:1400x140x140 mm
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken

    Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.