contact?

kunststof gordingen en wrijfstijlen

Onze wrijfstijlen en gordingen zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Hiermee beschermen we niet alleen kades en bruggen, maar geven we ook afval plastic een nieuw leven. De kunststof producten zijn ongevoelig voor rot, splinteren niet en zijn onderhoudsvrij. Wij beschikken over een breed assortiment wrijfstijlen en gordingen welke ook geschikt zijn voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld laadperrons en laaddocks.

wrijfstijlen van save plastics

Kenmerken

  • Onderhoudsvrij, levenslange garantie
  • Geen losse planken maar één paneel van 250 cm
  • Geen rot door palen met combinatie hout/kunststof
  • Staal en/of glasvezelversterkte gording
  • Hoog slagvast en UV stabiel
  • Kenmerken palen en planken overnemen
  • Passend UNP
  • Prefab aanbrengen van boringen
  • MKI-score aanwezig

Onze wrijfstijlen en gordingen worden voornamelijk toegepast als kaderranden, stootranden, versteviging en remmingswerken. En zijn vooral te vinden langs vaarwegen, zowel verticaal als horizontaal. Indien gewenst worden onze gordingen met langsvellingkanten, verzonken gaten en schuiningen geleverd.

Specificaties

Materiaal:100% gerecycled kunststof (PE-PP compound)
Kleuren:Grijs kunststof  Bruin kunststof  Zwart kunststof
Afmetingen:Leverbaar in diverse maten o.a.: 4000x200x100 mm
4000x150x100 mm
3800x240x150 mm
5250x160x80 mm
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.