contact?

kunststof planken met veer- en groef verbinding

Naast ons standaard assortiment beschikken wij over meerdere modellen kunststof planken met een veer-en-groef/tand-en-groef verbinding. Ook deze planken zijn gemaakt van een 100% gerecyclede kunststofmix. De planken geven een strak resultaat dankzij de veer-en-groef verbinding. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor kleine damwanden en schuttingen.

Kenmerken

In de wegen-, natuur- en waterbouw neemt het gebruik van 100% gerecycled kunststof sterk toe. Onze veer-en-groef planken worden dan ook veel gebruikt voor grond- en/of waterkerende constructies zoals damwanden en beschoeiingen.

Specificaties

Materiaal:Natur-line 100% gerecyclede kunststofmix
Indien van toepassing hout, vezel of staalversterkt
Kleuren:Groen kunststof  Grijs kunststof  Bruin kunststof
Afmeting:2800x30x125 mm
2500x42x200 mm
2800x45x120 mm
2800x28x130 mm
2800x38x130 mm
2600x34x147 mm
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken

    Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.