contact?

kunststof planken standaard

Wij beschikken over een groot assortiment planken gemaakt uit een 100% gerecyclede kunststofmix. Kunststof planken zijn minder glad dan hout en worden daarom veel verwerkt in bruggen, steigers en vlonders. Speciaal voor faunapassages leveren wij ook planken met een natuurlijke grijs/bruine uitstraling.

Kenmerken

Onze planken zijn voor veel verschillende toepassingen geschikt. Zowel in de wegen-, natuur- als waterbouw neemt het gebruik van kunststof sterk toe. Je vindt het 100% gerecyclede kunststof van save plastics o.a. in bruggen, beschoeiingen, damwanden, steigers, hekwerken en vlonders.

Specificaties

Materiaal:Natur-line 100% gerecyclede kunststofmix
Indien van toepassing vezel of staalversterkt
Kleuren:Grijs kunststof  Bruin kunststof  Zwart kunststof
Afmeting:Leverbaar in diverse maten o.a.:
2800x20x100 mm
2800x25x120 mm
2800x30x120 mm
2800x40x80 mm
2800x50x120 mm
2800x60x120 mm
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken

    Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.