contact?

kunststof routeplanken en huisnummerpalen

Onze routeplanken zijn te vinden in diverse natuurgebieden in Nederland. De onderhoudsvrije planken zorgen ervoor dat recreanten de routes zonder problemen kunnen volgen. Een variant van de routeplank is de huisnummerplank. Deze wordt ingezet in het buitengebied om huisnummering aan te wijzen.

Kenmerken

Uitsluitend het kunststof gedeelte wordt geleverd.

Onze route- en huisnummerplanken van 100% gerecycled kunststof zijn leverbaar is verschillende afmetingen en kleuren. Het mogelijk de planken aan de onderzijde te voorzien van een kunststof dwarsbalk waardoor de plank in de grond wordt verankerd.

Specificaties

Materiaal:Natur-line 100% gerecyclede kunststofmix
Indien van toepassing hout, vezel of staalversterkt
Kleuren:Zwart kunststof
Afmeting:1500x140x40 mm
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken

    Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.