contact?

kunststof steigerplanken

Ook hebben wij steigerplanken van een 100% gerecyclede kunststofmix in ons assortiment. De steigerplanken zijn zo ontwikkeld dat zij onderling op een solide wijze met elkaar kunnen worden verbonden. Hierdoor wordt een verbetering in de verdeling van het gewicht gerealiseerd van bijna 100% (getest door TNO). Dit zorgt voor een kaarsrecht eindresultaat en er zijn minder bevestigingsmiddelen nodig.

Kenmerken

Steigerplanken kennen vele toepassingen en worden naast het grootschalige gebruik voor steigers en vlonders ook veel toegepast voor tuin- en parkmeubilair. De planken hebben dezelfde robuuste uitstraling als hout en zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Specificaties

Materiaal:Natur-line 100% gerecyclede kunststofmix
Indien van toepassing vezel of staalversterkt
Kleuren:Grijs kunststof  Bruin kunststof  Zwart kunststof
Afmeting:Max. lengte 3250 mm, standaard dikte 45/60 mm en standaard breedte 200 mm
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

download leaflet leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

    Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

    keurmerken

    Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.