contact?

save home
duurzaam en goed wonen

Save plastics introduceert een woning die verplaatsbaar en zelfvoorzienend kan zijn, geproduceerd met lokaal afvalplastic. De save home is het eerste huis dat de vier elementen van ‘goed groen wonen’ combineert: comfort & veiligheid, zelfvoorziening, mobiliteit en lokaal circulaire productie.

De save home is een verplaatsbare woning die niks inboet op luxe en comfort. De woning bestaat uit losse units die naar wens kunnen worden geschakeld. Dankzij o.a. slimme plaatsing, goede isolatie, zonnecollectoren en de nieuwste technologieën kan de woning zelfvoorzienend zijn. Waar mogelijk wordt 100% gerecycled plastic gebruikt. Zo wordt de gevel volledig bekleed met kunststof alsmede het buitenterras. Overige gebruikte materialen zijn zo duurzaam mogelijk.

meer informatie

Inmiddels is de eerste save home opgeleverd en wordt bewoond door Bram Peters en zijn gezin. Ben je benieuwd hoe de woning eruit ziet en naar de woonervaring van Bram? Of ben je geïnteresseerd om zelf zo’n duurzame woning aan te schaffen? Je kunt nu een pre-order plaatsen. Kijk dan op savehome.nl voor alle actuele informatie.

Specificaties

Circulair:    In constructie en afwerking is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van 100% gerecycled plastic, overige gebruikte materialen zijn nagenoeg allemaal circulair.
Zelfvoorzienend:    De nieuwste technologieën, goede isolatie, zonnecollectoren en het “op de zon” plaatsen van de woning, maakt zelfvoorzienend wonen mogelijk.
Modulair:    De woning is modulair opgebouwd, de losse units kunnen naar wens worden ingedeeld en geschakeld.
Verplaatsbaar:    De afzonderlijke units kunnen m.b.v. een dieplader worden verplaatst.

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle producten

in de media

word lid van de ‘save home' community

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede producten voor de weg-, water- en natuurbouw. Recent hebben wij de save home geïntroduceerd, een volledig zelfvoorzienende en verplaatsbare woning. Wil je niks missen van de ontwikkelingen van de save home, wordt dan lid van onze community en hoor het direct als er ontwikkelingen zijn.

keurmerken