contact?

Plastic inzameling voor parkbankjes (Arnhem)

Op IndustriePark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem is save plastics een pilot gestart met het inzamelen van laagwaardig plastic afval. Dit betreft plastic dat normaal gesproken wordt verbrand.

De pilot is gestart om aan te tonen dat ook dit laagwaardige plastic een waardevolle grondstof is. Het ingezamelde afval wordt gebruikt om in totaal tien parkbankjes te maken.

Deze worden verspreid over het industriepark geplaatst. Zo kunnen medewerkers en bezoekers van het bedrijventerrein voortaan heerlijk genieten in de zon op een circulair bankje.

ook een project beginnen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

 

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Ben je benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met onze oplossingen uit afval plastic? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@saveplastics.nl of een laat een bericht achter via social media. Voor de particuliere markt hebben wij de webwinkel www.kunststofreus.nl opgericht.

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.