contact?

save plastics op de kaart

Wij zien geen plastic afval, maar een waardevolle grondstof. Een grondstof die wij gebruiken voor het maken van duurzame producten voor de buitenruimte. Wij willen impact maken en zoveel mogelijk plastic afval een nieuw leven geven. Alleen in Nederland hebben wij al honderden duurzame projecten gerealiseerd en we zijn nog lang niet klaar!

Ben je benieuwd waar je de producten van save plastics kunt tegenkomen? Of zoek je inspiratie over de mogelijkheden van afval plastics? Hieronder vind je een overzicht en omschrijving van (een deel van) onze projecten…

Uitgelichte projecten

ook een project beginnen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

 

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Ben je benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met onze oplossingen uit afval plastic? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@saveplastics.nl of een laat een bericht achter via social media. Voor de particuliere markt hebben wij de webwinkel www.kunststofreus.nl opgericht.

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.