contact?

Klimaatpositieve lichtmasten en Grasfalt (Zevenaar)

Onze klimaatpositieve lichtmasten verlichten het eerste circulaire fietspad van de provincie Gelderland. Na een proef in Wageningen is het eerste officiële fietspad gerealiseerd in de gemeente Zevenaar. Het fietspad is gemaakt van ‘grasfalt’ en ‘grasbeton’ uit de regio.

Onze klimaatpositieve lichtmasten doen niet onder voor een standaard lichtmast. Het 100% gerecyclede kunststof van save plastics is stevig genoeg voor deze toepassing. Je vindt onze lichtmasten in heel Nederland. We mogen dus spreken van een succes.

ook een project beginnen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

 

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Ben je benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met onze oplossingen uit afval plastic? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@saveplastics.nl of een laat een bericht achter via social media. Voor de particuliere markt hebben wij de webwinkel www.kunststofreus.nl opgericht.

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.