kunststof tegels

 4,73 35,42 excl. BTW

Onze kunststof fundatietegels, gemaakt van 100% gerecycled kunststof, bieden een duurzame en stabiele fundering voor containers, tiny houses en meer. Ze zijn bestand tegen rotting, splinteren en weersinvloeden. Beschikbaar in diverse diktes en maten, zijn ze eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij. Kies voor een milieuvriendelijke en betrouwbare oplossing die lang meegaat en bijdraagt aan een groenere bouwsector.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

kunststof fundatietegels: duurzame en veelzijdige fundering voor elk project

Onze kunststof fundatietegels bieden een robuuste en duurzame oplossing voor de fundering van containers, tiny houses en andere constructies. Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof, wat niet alleen bijdraagt aan een milieuvriendelijke keuze, maar ook aan een langdurige en betrouwbare toepassing. Deze tegels combineren de voordelen van kunststof met de kracht en stabiliteit die je nodig hebt voor een stevige fundering.

duurzaamheid en betrouwbaarheid in gebruik

Deze fundatietegels zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen en uiteenlopende weersomstandigheden. Ze zijn ongevoelig voor rotting, splinteren niet en zijn bestand tegen vocht en UV-straling. Hierdoor bieden ze een duurzame en langdurige funderingsoplossing, ideaal voor zowel tijdelijke als permanente opstellingen. Of je nu een container of een tiny house wilt ondersteunen, deze tegels leveren de stabiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

keuzevrijheid voor jouw project

Omdat elk project unieke eisen heeft, zijn onze kunststof fundatietegels beschikbaar in verschillende diktes en maten. Zo kun je altijd de juiste tegel kiezen die past bij jouw specifieke behoeften, of je nu werkt aan een compacte of een grotere structuur. De beschikbare maten en gewichten zijn:

  • 2x40x40 cm: 3,0 kg per tegel
  • 3x40x40 cm: 4,5 kg per tegel
  • 5x40x40 cm: 7,5 kg per tegel
  • 5x50x50 cm: 11,6 kg per tegel
  • 7x60x60 cm: 23,0 kg per tegel

Met deze variatie kun je een optimale balans vinden tussen stabiliteit en flexibiliteit, ongeacht het project.

voordelen van onze kunststof fundatietegels

  • milieuvriendelijk: gemaakt van 100% gerecycled kunststof, waardoor ze bijdragen aan het verminderen van afval en het gebruik van nieuwe grondstoffen.
  • uitstekende duurzaamheid: bestand tegen de elementen, rotting en slijtage, voor een langdurige en betrouwbare fundering.
  • hoge belastbaarheid: ontworpen om zware structuren zoals containers en tiny houses te ondersteunen.
  • veelzijdig gebruik: dankzij verschillende diktes en maten geschikt voor diverse toepassingen.
  • eenvoudige installatie: snel en gemakkelijk te plaatsen, wat tijd en moeite bespaart bij de installatie.

eenvoudige installatie en onderhoud

Onze kunststof fundatietegels zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Met hun lichtgewicht en nauwkeurige maatvoering leg je snel een stabiele fundering zonder ingewikkelde voorbereidingen. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij: ze rotten niet, splinteren niet en behouden hun vorm en sterkte, zonder dat je er omkijken naar hebt.

bouw met vertrouwen en milieubewustzijn

Kies je voor onze kunststof fundatietegels, dan kies je voor een solide, betrouwbare en duurzame fundering die ook vriendelijk is voor het milieu. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en aan het einde van hun levensduur opnieuw recyclebaar. Zo draag je bij aan een circulaire economie en een groenere bouwsector, terwijl je profiteert van een fundering die jaar na jaar meegaat.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze kunststof fundatietegels jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Bouw met vertrouwen én een milieubewuste mindset met deze duurzame oplossing.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Dikte

2 cm, 3 cm, 5 cm, 7 cm

Maat

40×40 cm, 50×50 cm, 60×60 cm