community

wij gaan voor duurzaam!!

Zoals jullie van ons weten, gaan wij voor duurzaam en voor lokale oplossingen voor lokale problemen. Onze community is daarbij enorm waardevol en persoonlijk contact essentieel. We brengen oplossingen samen, en denken met elkaar mee om zo een circulaire wereld te bewerkstelligen. Dit doen wij al 30+ jaar en zijn daarmee aanvoerder in deze branche. Samen voor een betere wereld!

boskalis-beach-cleanup-tour

samen circulair

Wij beleven de wereld om ons heen door een andere bril. Waar anderen problemen en afval zien, kijken wij naar oplossingen en zien wij een waardevolle grondstof. Duurzaamheid is wat ons verbindt. Zo vonden wij een nieuwe duurzame en circulaire oplossing waar plastic huisafval de basis vormt voor al het moois wat wij samen creëren en fabriceren.

We werken graag samen met innovatieve, creatieve en vindingrijke aannemers, gemeenten, kunstenaars en architecten. Mensen die buiten de box denken en zelf een nieuwe realiteit durven creëren. De pioniers van deze nieuwe wereld! Samen maken wij het verschil!

kinderen-op-plastic-brug-arnhem

idee? alles is mogelijk!

Gerecycled plastic is dé grondstof van de toekomst. Het is niet de vraag wat we kunnen maken, maar wat we willen maken. Alles is namelijk mogelijk! Daarom werken we samen met iedereen die nieuwe ideeën heeft voor oud plastic. Heb jij een idee? Laat het ons weten. Zo bouwen we samen aan een wereld waar plastic fantastic is.

onze community

De Community van Save Plastics – (waaronder ook Plastic Fantastic en Save Living) zit vol met pioniers, wereldverbeteraars, milieuhelden en nog veel meer innovatief talent. Sommigen heldhaftig, anderen brilliant verlegen. Sommigen flirten op een kleurrijke manier met de nieuwe manier van creëren en samenleven. Sommigen zijn juist super gefocust op continuïteit en duurzaamheid. Waar de één haar eerste stappen zet, nemen anderen na een jarenlange reis even rust. Onze community past niet in een hokje, wij creëren onze eigen realiteit!

Ondanks de vele diverse gezichten in onze community, bouwen we samen aan dezelfde toekomst! We delen dezelfde waarden en innovatieve mindset, wat zorgt voor onderlinge inspiratie en co-creatie. We zijn bewust in onze beslissingen en ondernemersactiviteiten. Samen ademen we leven in de waarden en de missie van Save Plastics – en creëren een verbindende community van denkers, voelers, doeners, en vernieuwers die de basis leggen voor een stralende toekomst.

Maak jij al deel uit van onze community #we_save?
Word onderdeel van onze innovatieve en hard groeiende community en vind de oplossingen die je zoekt!

partners

partners

We werken samen met vele geweldige partners. Zo maakten wij de gemeente Almere groener, bouwden we beschoeiing en vlonders in Giethoorn en bouwden we op de Floriade een demo woning van afvalplastic. (meer projecten…) Met het innovatieve potentieel van Save Plastics en onze partners maken we wat eerst ‘slechts een idee’ was realiteit. Wij geloven in onze partners en hechten veel waarde aan hun expertise en potentieel. Samenwerken, pionieren en ontwikkelen zijn voor ons de sleutel om met het meeste plezier de meest fantastische projecten te realiseren.

Bouw jij met ons mee? #we_save

IPKW
logo-oost-nl
logo-NRK-recycling
logo-rotary
friends-indeed
boskalis-beach-cleanup
logo-airhunters
logo-natuurmonumenten
logo-kiemt
logo-pso
logo-daily-cabin
logo-save-cabin
logo-hogeschool-utrecht
logo-saxion
logo-universiteit-manchester
logo-tu-delft
logo-triple-benefit
fsc-logo
logo-nl-greenlabel
logo-humus-guru
logo-pure-living
logo-save-lodge

samenwerken

Wij werken graag samen met inspirerend talent, vindingrijke ondernemers, aannemers en hart gedreven mensen. Want zoals wij het zien is 1+1=3. Juist door samen te werken, kunnen we bruggen bouwen op een innovatieve, en constructieve manier die voor iedereen voordeel oplevert. Zo maken we samen de wereld bewuster en houden we haar groen.

samenwerken met opleidingsinstituten

Zowel in Nederland als in de andere landen waar we plastic fabrieken hebben werken we nauw samen met de lokale opleidingsinstituten. Zo worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid tot volwaardig medewerker van Save Plastics. Ook vinden wij het belangrijk de jeugd van nu de onderwijzen over het hergebruik van plastic en laten wij zien met onze `plastic lab´ wat er nu en in de toekomst allemaal mogelijk is. Ons educatieprogramma wordt op dit moment uitgerold in Noord-West Europa, en hiermee werken wij samen aan een transparante afvalvrije toekomst.

…met bedrijven

Wie er in Nederland bij stilstaat dat hardhout niet de meest duurzame oplossing is voor bruggen en afrastering etc. weet ons te vinden. Samen met geweldige partners in de infrabouw hebben we al vele projecten gerealiseerd met een duurzaam karakter. Tegenwoordig weten ook architecten en projectontwikkelaars ons te vinden, en maken we zelfs met kunstenaars creatieve expressies van hergebruikt plastic. We vinden het fantastisch te zien wat er allemaal mogelijk is als we samenwerken.

…met overheid

Nog niet zo lang geleden startten wij onze eerste groene plastic fabriek in Almere, en maakten we samen vele producten voor de buitenruimte, die de stad een groen en bewust karakter geven. Inmiddels werken we samen met nog tientallen gemeenten om ook hun gemeente groener en bewuster te maken. Daarnaast denken we graag mee op nationaal en internationaal niveau, en zijn we nauw betrokken bij de denktank van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. We zien dat men in Nederland steeds meer op zoek gaat naar circulaire en duurzame oplossingen, en daar werken we graag aan mee.

…met goede doelen

We werken vanuit het hart, en via Rotary Nederland zijn we gelinkt aan vele prachtige goede doelen. Zo maakten we …. en werken we ieder jaar met Stichting De Noordzee samen tijdens de Nationale Beach Cleanup; een prachtig initiatief om de stranden schoon te maken.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.