contact?

oplossingen voor plastic afval

Het is onze ambitie om per jaar 2.500.000 kg plastic afval te verwerken. Dit doen wij door lokaal plastic in te zamelen en dit te hergebruiken voor producten voor de buitenruimte. Waar mogelijk delen wij onze kennis en verbinden wij ons aan lokale initiatieven. Wij geven plastic een nieuw leven.

Onze save products zijn gemaakt uit een 100% gerecyclede kunststofmix. Het kunststof is van een hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt als alternatief voor hout. Zo heeft het dezelfde verwerkbaarheid als hout, maar rot en splintert niet. Voor producten die (deels) in aanraking komen met water maken wij gebruik van een combinatie van gerecycled kunststof en gecertificeerd Europees hout. Hierdoor wordt rotting op de lucht-/waterlijn voorkomen.

Voor al onze producten zijn MKI-waarden en een LCA-footprint beschikbaar.

  • Onderhoudsvrij, levenslange garantie
  • Eenvoudig te reinigen
  • Uitstraling en verwerkbaarheid gelijk aan hout
  • Geen rot of gladheid, splintert niet

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.