ons superteam

mensen met een drive

Save Plastics, een bedrijf met een missie. Wij geven plasticafval een nieuw leven. Het is onze ambitie om per jaar 2.500.000 kilo plasticafval te verwerken. Hiervan maken wij producten voor de buitenruimte en hiermee willen we bijdragen aan de leefbaarheid van onze steden. Ons team bestaat uit enthousiaste wereldverbeteraars met een flinke dosis Hollandse nuchterheid en vakmanschap.

Bram-Peters

Bram

Just do it! Dat is de lijfspreuk van Bram Peters, circulair ondernemer en directeur van save plastics. Bram is boswachter van opleiding en sterk begaan met natuur en milieu. In 1996 stapte hij in het bedrijf van zijn vader en focust sindsdien primair op het nuttig hergebruiken van plastic afval dat vaak in de natuur beland. Hij onderneemt primair vanuit hart en ziel en is altijd onderweg naar een nieuw avontuur.

Marlous-de-bordes

Marlous

Sinds 2010 bewaakt Marlous het ‘gedachtegoed’ van de onderneming. Haar rol is die van visionair, ze is strategisch, werkt nieuwe ideeën en plannen uit zorgt voor de broodnodige focus. Ze heeft jarenlang leidinggevende functies gehad in de zorg en gebruikt dit voor Save. Sociaal en Circulair moeten hand in hand voor een betere wereld. Samen met haar echtgenoot Bram en 2 kids woont ze in een heus plastic huis.

Marlous-de-bordes

Robert

Op mij kun je bouwen! Robert is sinds 2007 werkzaam bij save plastics en sinds 2012 bedrijfsleider. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en zorgt ervoor dat alle projecten zo gestroomlijnd mogelijk verlopen. Zijn vroege interesse in natuur en milieu heeft ertoe geleid dat hij land- en watermanagement is gaan studeren. De nuchtere groen ingenieur zorgt voor verregaande productkennis en kent alle klanten bij voornaam.

samen gaan wij voor duurzaam!

rené-notenbomer

René

René heeft ruim twintig jaar ervaring met organisaties in transitie. Hij volgde zijn hart en is van digitalisering overgestapt daar duurzaamheid. Zijn speerpunt: gebruik circulair bouwen én klimaatadaptatie om je lokale economie te versterken. Sinds 2021 is René mede eigenaar van Save Plastics en staat aan de wieg van Save Lodge en Humus Guru. René is columnist en auteur. Zijn laatste boek, ‘Vergroen je gemeente nu’, verscheen in 2019.

Stefan-Schoegje

Stefan

Stefan heeft in 2021 de Groene Plastic Fabriek begeleidt in Almere en nu runt hij deze in Arnhem. Hij is een ware duizendpoot en houdt zich naast de productie bezig met productontwikkeling, samenwerkingen, voorlichting en sales. Hij wil laten zien wat er allemaal mogelijk is met laagwaardig plasticafval. Stefan is jaren lang de Plastic Saver geweest en schittert in de educatie programma’s van Save.

Leon-Pasch

Leon

Leon is blij als hij zijn team mag aansturen en ervoor kan zorgen dat iedereen op de werkvloer plezier heeft in zijn werk. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het assembleren van de producten en het laden en lossen. Als de sfeer goed is in het team en de klanten zijn tevreden dan is Leon dat ook!

kies bewust circulair!

Jan

Jan

Jan is de Willy Wortel van het bedrijf. Hij heeft veel ervaring in bedrijfsvoering en heeft grote producties aangestuurd. Jan  wordt erg blij van het ontwikkelen en bouwen van nieuwe projecten en producten. Zo kan hij op zijn leeftijd van betekenis zijn en dat geeft hem een goed gevoel. Hoe ingewikkelder de klus, hoe leuker hij het vindt.

Patrick

Patrick

Als echte Arnhemmer is hij trots om in het bedrijf te werken wat 3 jaar op rij het beste bedrijf van Arnhem is geweest. Patrick is een harde werker en vindt het geweldig om met zijn team professioneel werk te leveren zodat de klanten tevreden zijn. De saamhorigheid bij Save is voelbaar aanwezig.

Beyene

Beyene

Heeft altijd geleerd om hard te werken. Daar wordt hij gelukkig van. Het team bij save plastics voelt voor hem als familie zegt hij. Beyene voelt zich hier thuis en dat zegt heel wat. Kwaliteit leveren is belangrijk. Als er weer een volle vracht met onze voor de klant op maat gemaakte producten wegrijdt dan is hij trots. En een dolletje met zijn collega’s gaat hij niet uit de weg.

en jij?

We zoeken altijd naar leuke mensen die willen helpen onze missie uit te dragen. Deel jij onze waarden en ben jij een professionele aanpakker? Dan lijkt het ons leuk je te leren kennen!

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

NL-greenlabel
Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.