kunststof gevelpanelen

duurzame gevelbekleding

Kunststof gevelpanelen van gerecycled huishoudelijk plasticafval zijn een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor gevelbekleding. Deze panelen zijn de eerste in Nederland en Europa die gemaakt worden van 100% gerecycled huishoudelijk (post consumer) plasticafval, waarvan anders 60% verbrand zou worden en 20% naar het buitenland geëxporteerd om daar alsnog te worden verbrand. Hiermee dragen de panelen direct bij aan het verminderen van plasticvervuiling en bieden ze een slimme, milieuvriendelijke bestemming voor ingezameld afval.

De panelen zijn bestand tegen weersinvloeden, schimmel en rot, en vereisen slechts minimale reiniging om in optimale staat te blijven. Met hun elegante leisteen-look bieden ze een esthetische afwerking die geschikt is voor zowel moderne als traditionele bouwprojecten. Daarnaast zijn de panelen 100% recyclebaar en eenvoudig te installeren, wat ze tot een slimme keuze maakt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

kunststof-gevelpanelen-makkelijke-montage
R

100% gerecycled huishoudelijk (post consumer) afval

R

onderhoudsvrij

R

eenvoudig te reinigen

R

eenvoudige montage

R

stijlvolle uitstraling

R

lage totale eigendomskosten

R

MKI-score van € 0,10 per paneel

gevelpaneel-grijs

plasticsoep gevelpaneel

Save Plastics biedt innovatieve gevelpanelen aan, gemaakt van gerecycled plastic afval, onder de naam ‘Plastic Soep Gevelpaneel’. Deze panelen zijn ontworpen om plastic afval een tweede leven te geven, waardoor ze bijdragen aan de vermindering van de wereldwijde plasticvervuiling. Het ‘Plastic Soep Gevelpaneel’ combineert duurzaamheid met een esthetische afwerking in een antraciete leisteen-look. Dit maakt het niet alleen een milieuvriendelijke, maar ook visueel aantrekkelijke keuze voor gevelbekleding in diverse bouwprojecten.

specificaties

materiaal:

Pure-line 100% gerecyclede kunststofmix (PE-PP compound)

kleuren:

grijs-kunststof    

afmetingen:

 590 x 295 x 20 mm

levensduur:

Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

SROI:

PSO 3 certificering

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.