kunststof bruggen

duurzaam alternatief voor een houten brug

Kunststof bruggen van save plastics geven niet alleen afval plastic een nieuw leven, maar doen ook niet onder voor een traditionele houten brug. Onze bruggen worden afgewerkt met speciale dekdelen met onderlinge verbindingen voor een optimale gewichtsverdeling en voldoen aan de NEN6702 norm.

Bovendien is het materiaal onderhoudsvrij, splintert en rot niet en is het eenvoudig te reinigen. Ook zijn de kunststof dekdelen stroever dan hout en dankzij de SafeGrip voldoet het ruimschoots aan de norm, ook voor fietsroutes.

kunststof-brug
R

onderhoudsvrij, levenslange garantie

R

eenvoudig te reinigen

R

uitstraling en verwerkbaarheid gelijk aan hout

R

geen rot of gladheid, splintert niet

R

maatwerk mogelijk

R

MKI-score aanwezig

R

levering conform geldende normen

kunststof-brug

compleet systeem

Een kunststof brug bestaat uit funderingspalen met kunststof onderliggers, gordingen en een kunststof dek. Indien gewenst wordt de brug van een kunststof of houten leuning voorzien. Voor de funderingspalen maken wij gebruik van onze combi-palen. Dit zijn houten palen met een stalen bus waarop een kunststof paal is bevestigd. Hierdoor wordt rotting aan de lucht-/waterlijn voorkomen.

specificaties

materiaal:

100% gerecycled kunststof (PE-PP compound)

kleuren:

grijs-kunststof  bruin-kunststof 

afmetingen:

 Maatwerk

levensduur:

Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

NL-greenlabel
Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.