contact?

kunststof bruggen

Kunststof bruggen van save plastics geven niet alleen afval plastic een nieuw leven, maar doen ook niet onder voor een traditionele houten brug. Onze bruggen worden afgewerkt met speciale dekdelen met onderlinge verbindingen voor een optimale gewichtsverdeling en voldoen aan de NEN6702 norm.

Bovendien is het materiaal onderhoudsvrij, splintert en rot niet en is het eenvoudig te reinigen. Ook zijn de kunststof dekdelen stroever dan hout en dankzij de SafeGrip voldoet het ruimschoots aan de norm, ook voor fietsroutes.

  • Kunststof brug van save plastics
  • Kunststof brug van save plastics

Kenmerken

Een kunststof brug bestaat uit funderingspalen met kunststof onderliggers, gordingen en een kunststof dek. Indien gewenst wordt de brug van een kunststof of houten leuning voorzien. Voor de funderingspalen maken wij gebruik van onze combi-palen. Dit zijn houten palen met een stalen bus waarop een kunststof paal is bevestigd. Hierdoor wordt rotting aan de lucht-/waterlijn voorkomen.

Specificaties

Materiaal:100% gerecycled kunststof (PE-PP compound)
Kleuren:Grijs kunststof  Bruin kunststof  Zwart kunststof
Afmetingen:Maatwerk
Levensduur:Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

leveringsprogramma materiaaleigenschappen alle oplossingen

interesse in onze oplossingen?

Team

Bram, Marlous, Robert, René, Leon, Ruben en Stefan

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede oplossingen voor de weg-, water- en natuurbouw. Graag demonsteren wij de eindeloze mogelijkheden. Dit doen we door middel van events met onze mobiele recyclingfabriek of we bezoeken samen een gerealiseerd project. Benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met oplossingen uit afval plastic? Neem contact op met ons.

Je vindt ons in Arnhem op het meest duurzame industriepark (Industriepark Kleefse Waard) van Nederland. Hier vind je ook ons inspiratiepad, waar je diverse oplossingen van save plastics kunt bekijken en uittesten.

 

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde oplossingen.