semi-verharding

kunststof semi-verharding

Wij vonden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele bestrating. Het is gemaakt van gerecyclede kunststoffen en biedt een duurzame oplossing voor het verharden van uw tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen. Het kan ook worden gebruikt voor openbare ruimtes zoals parken en speeltuinen. Onze semi-verharding is gemakkelijk te installeren en vereist minimaal onderhoud. Het is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en biedt een stabiele en veilige ondergrond. Bovendien is onze semi-verharding waterdoorlatend, waardoor het een goede keuze is voor regenwaterbeheer in uw tuin.

semiverharding-save-plastics
R

onderhoudsvrij

R

eenvoudig te reinigen

R

uitstraling en verwerkbaarheid gelijk aan hout

R

geen rot of gladheid

R

MKI-score aanwezig

semiverharding-kunststof-save-plastics

duurzaam alternatief

Kies voor onze semi-verharding gemaakt uit 100% gerecyclede kunststoffen en draag bij aan een duurzamere wereld. Onze semi-verharding biedt niet alleen een duurzame oplossing, maar het is ook een praktische en esthetisch aantrekkelijke keuze voor uw tuin en landschap. Bestel vandaag nog en ontdek onze brede selectie van semi-verharding!

specificaties

materiaal:

Pure-line 100% gerecyclede kunststofmix (PE-PP compound)

kleuren:

grijs-kunststof

afmetingen:

60x40x8 cm

levensduur:

Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

SROI:

PSO 3 certificering

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSCĀ® of PEFC-gecertificeerde producten.