steigers en vlonders

kunststof steigers en vlonders

Kunststof steigers en vlonders van save plastics geven niet alleen duizenden kilo’s plastic een nieuw leven, maar bieden ook voordelen ten opzichte van hout. Zo is de opbouw van een kunststof steiger of vlonder gelijk aan die van een houten variant, maar heeft deze geen last van rot of gladheid.

Voor het ontwerp van een kunststof steiger maken wij gebruik van onze combi-palen. Dit zijn houten palen met een stalen bus waarop een kunststof paal bevestigd is. Het houten deel staat onder water en rot niet; het kunststof deel staat boven water en rot evenmin. De palen worden met een kesp onderling verbonden. Hier kunnen staal versterkte onderliggers op worden geschroefd waarop vervolgens het kunststof frame kan worden bevestigd.

kunststof-steiger-almere
R

onderhoudsvrij, levenslange garantie

R

eenvoudig te reinigen

R

uitstraling en verwerkbaarheid gelijk aan hout

R

geen rot of gladheid door combinatie hout / kunststof

R

indien gewenst met randafwerking, vingerpieren, trapconstructies en aanpalende producten

R

prefab levering mogelijk

R

MKI-score aanwezig

kunststof-steiger-illustratie

net echt

De ervaring leert dat het niet opvalt dat de steigers van kunststof zijn, bovendien worden het product als optimaal gebruiksvriendelijk ervaren. De steigers en vlonders zijn ongevoelig voor rot, splinteren niet en zijn eenvoudig te reinigen. Voor beheerders van de openbare ruimte is de lange onderhoudsvrije levensduur aantrekkelijk.

specificaties

materiaal:

100% gerecycled kunststof (PE-PP compound)

kleuren:

grijs-kunststof  bruin-kunststof 

afmetingen:

 Maatwerk

levensduur:

Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

NL-greenlabel
Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
Nationale-milieudatabase
FSC
PSO

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.