kunststof vlonder- & knuppelpaden

voordelen van kunststof vlonder- & knuppelpaden

Kunststof vlonders van save plastics geven niet alleen duizenden kilo’s plastic een nieuw leven, maar bieden ook voordelen ten opzichte van houten vlonders. Zo is de opbouw van een kunststof vlonder gelijk aan die van een houten variant, maar heeft deze geen last van rot of gladheid.

Voor het ontwerp van een kunststof vlonder maken wij gebruik van onze combi-palen. Dit zijn houten palen met een stalen bus waarop een kunststof paal bevestigd is. Het houten deel staat onder water en rot niet; het kunststof deel staat boven water en rot evenmin. De palen worden met een kesp onderling verbonden. Hier kunnen staalversterkte onderliggers op worden geschroefd, waarop vervolgens het kunststof frame kan worden bevestigd.

kunststof-vlonders-gercycled-plastic
R

onderhoudsvrij

R

eenvoudig te reinigen

R

uitstraling en verwerkbaarheid gelijk aan hout

R

geen rot of gladheid door combinatie hout / kunststof

R

indien gewenst met randafwerking, vingerpieren, trapconstructies en aanpalende producten

R

prefab levering mogelijk

R

MKI-score aanwezig

vlonder

net echt

De ervaring leert dat het niet opvalt dat de vlonders van kunststof zijn. Bovendien wordt het product als optimaal gebruiksvriendelijk ervaren. De vlonders zijn ongevoelig voor rot, splinteren niet en zijn eenvoudig te reinigen. Voor beheerders van de openbare ruimte is de lange onderhoudsvrije levensduur aantrekkelijk.

specificaties

materiaal:

Pure-line 100% gerecyclede kunststofmix (PE-PP compound)

kleuren:

bruin-kunststof 

afmetingen:

 Maatwerk

levensduur:

Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

SROI:

PSO 3 certificering

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.