buitenleven

buitenleven met duurzaam kunststof

Als het even kan willen we met het mooi weer naar buiten en wat is het dan fijn dat je meteen kunt genieten van de zon, zonder dat je eerst moet schuren, schilderen en vervangen. Nooit meer een verrotte meubels of een glad terras. Maar een robuust zitobject dat is gemaakt om dienstbaar te zijn. Of het nu gaat om een zitbank in een gemeente park, een picknick set op een camping of een staalversterkte paal om je hangmat aan te bevestigen. Save Plastics voor jouw project de meest duurzame en milieuvriendelijk oplossing gereed liggen.

R

onderhoudsvrij, levenslange garantie

R

geen rot of gladheid, splintert niet

R

eenvoudig te reinigen

R

uitstraling en verwerkbaarheid gelijk aan hout

tuin-en-veranda

tuin en veranda

Wil jij ook wonen op een bewuste en duurzame manier, denk dan eens aan het vervaardigen van je terras, veranda of vlonder van gerecycled huishoudelijk plastic. Het materiaal is slijtvast, splintert niet, is gemakkelijk verwerkbaar en onderhoudsvriendelijk. Wij zien graag heel Nederland overgaan naar deze milieuvriendelijke oplossing – waardoor gebruikt huishoudelijk afval plastic een tweede leven krijgt. Samen voor een Duurzame Toekomst!

vlonders-save-plastics

vlonders

lichtmasten-save-plastics

lichtmasten

semi-verharding-save-plastics

semiverharding

terras-veranda-save-plastics

terras en veranda

banken-picknicksets-save-plastics

banken en picknicksets

palen-planken-save-plastics

palen en planken

stapelbare-bloembakken-save-plastics

stapelbare bloembakken

Een verticale tuin, door jouzelf gestapeld met stevige bloembakken gemaakt van regionaal plasticafval dat we redden van verbranding. Je kunt creëren en variëren zo je wilt, afhankelijk van de plaats waar je jouw bloembakken wilt gebruiken. Vul je stapelbare bloembakken met turfvrije tuinaarde gemaakt van gefermenteerd groenafval. En geniet van je eigen groene stadsoase.

moestuinbak

Samen met één van onze partners (makkelijke moestuin) ontwikkelden we de moestuinbak van 100% van gerecycled plastic. We kunnen zien hoe één zo’n samenwerking vele mensen gelukkig maakt en bijdraagt aan een groenere wereld. Nu is het hebben van een eigen moestuin niet alleen voor iedereen toegankelijk, maar ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam. Dat is win – win – win zowel voor ons, onze klanten als onze planeet.

moestuinbak

plastics op straat

Loop je over een brug of wil je gaan vissen op een steiger, dan is het fijn te weten dat deze volledig save is en op vele manieren bijdraagt aan een beter milieu. De producten van Save verfraaien het straatbeeld, zijn slijtvast en splinteren niet. Of het nu gaat om een terras of veranda, steiger, brug, lichtmast of paal, ieder product is vervaardigd van 100% gerecycled huishoudelijk plastic en heeft een mooie uitstraling, is onderhoudsvriendelijk en veilig voor veelvuldig gebruik.

inrichting-buitenruimte-save-plastics

Onuitputtelijke bron

In de wereld is nog steeds een overschot aan plastic (een groot probleem). We weten dat wij nog jaren producten kunnen maken, die ook nog eens na gebruik (>40 jaar) nog 10 keer kunnen worden omgesmolten en hergebruikt. Zo weten we dat ook de volgende generaties heel veel plezier kunnen beleven aan wat wij hier vandaag en nu doen! De producten van Save Plastics gaan een leven lang (en zelfs generaties) mee. 

Van lichtmast tot picknickset

Door heel Nederland voorzien wij gemeenten van banken en picknicksets, lichtmasten, bruggen en vlonders om de buitenruimte niet alleen aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk te maken. Van 100% gerecycled huishoudelijk afval plastic vervaardigen wij allerlei producten voor de buitenruimte. Hiermee lossen we een lokaal probleem op en komt er een duurzaam product voor in de plaats.

kunststof-lichtmast-save-plastics

huishoudelijk afval plastic als waardevolle grondstof

save-wall

save wall

In vele gemeentes bouwen we klimaatslimme living walls, die niet alleen het straatbeeld opleuken, maar ook de CO2-uitstoot reduceren, biodiversiteit stimuleren en de wijk afkoelen op hete zomerdagen. De save wall is flexibel toepasbaar als groene voorzetwand voor verticale vergroening van versteende omgevingen. Automatiseer de irrigatie, het liefst met opgevangen regenwater of oppervlaktewater en maak jouw gemeente de groenste van Nederland met de SAVE WALL.

bekijk onze webshop voor alle producten

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.