kunststof lichtmasten

klimaatpositieve lichtmast

In 2010 heeft save plastics de eerste klimaatpositieve lichtmast ter wereld geïntroduceerd. De lichtmast is ontwikkeld in samenwerking met advies- en ingenieursbureau Tauw en gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Inmiddels heeft save plastics meer dan 1.000 lichtmasten geleverd in Nederland.

De lichtmast heeft geen last van hondenurine en gaat veel langer mee dan bestaande lichtmasten. De twist? De mast is dynamisch en reageert op zonnewarmte. Doordat de mast leverbaar is met diverse adapters is het mogelijk om elk gewenst armatuur te plaatsen op de mast. Per mast wordt 95 kg afval plastic uit de verbrandingsoven of het milieu gered. Een zeer veilige en duurzame keuze dus!

kunststof-lantaarnpaal
R

onderhoudsvrij, levenslange garantie

R

eenvoudig te reinigen

R

uitstraling en verwerkbaarheid gelijk aan hout

R

geen rot of gladheid, splintert niet

R

maatwerk mogelijk

R

MKI-score aanwezig

lichtmast-save-plastics

net echt

De lichtmasten van ons gerycled huishoudplastic zijn niet van echt te onderscheiden. Ze worden in vele maten en vormen geproduceerd en brengen zo een bewuste uitstraling aan woonwijk of industrieterrein. Iedere mast is op maat te leveren en met zijn zeer lange onderhoudsvrije levensduur een logische keuze.

specificaties

materiaal:

100% gerecycled kunststof (PE-PP compound)

kleuren:

grijs-kunststof  

afmetingen:

ø 300-160 mm
Lengte: 4800 mm

levensduur:

Duurzaamheidsklasse 1+ (> 40 jaar)

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.