missie

samen voor een circulaire wereld waarin geen plastic afval meer bestaat.

We hebben de roep van de aarde gehoord, en zorgen samen met onze partners voor een circulaire aanpak van de plastic afvalproblemen in de wereld. We hebben dé oplossing gevonden om het huishoudelijk afval dat normaliter de verbrandingsoven in gaat een tweede leven te geven en om te zetten in duurzame producten voor de buitenruimte en infrabouw.

We werken graag samen en circulair. Zo maken wij de mensen bewuster, en de planeet weer groen, duurzaam en gezond.

Circulair-plastic

“Wij zien liever een wereld zonder plastic. Maar zolang er nog iedere dag tonnen met nieuw plastic geproduceerd worden kun je er beter nuttige producten van maken”

— Bram Peters

onze missie

We hebben een duurzame missie om zoveel mogelijk huishoudelijk plastic afval te redden van de verbrandingsovens en te hergebruiken tot nieuwe producten. Zo maken we gebruikte kunststof weer waardevol en zijn we samen op weg naar een circulaire wereld waarin plastic een duurzaam nieuw leven krijgt.

#duurzaamheid

oud naar nieuw

Verpakkingen, boterhamzakken en ander gebruikt huishoudelijk plastic krijgen bij Save Plastics een nieuw leven. Waar een ander afval ziet, zien wij de meest waardevolle grondstof van de 21ste eeuw. Een grondstof die onverwoestbaar en daarom hartstikke milieuvriendelijk is. En die nooit opraakt, want het is veelvuldig te hergebruiken. Een grondstof die niets kost om in te winnen, geen afbreuk doet aan de aarde en die jaarlijks ook nog eens tonnen overlast veroorzaakt in de wereld.

#dienstbaarheid

zoeken naar oplossingen

Samen met onze partners en klanten zoeken wij naar lokale oplossingen voor lokale problemen. We kijken naar de kansen en mogelijkheden, en zien iedere uitdaging als een kans om verder te kijken. Als iets nog niet bestaat, dan vinden wij een weg om het uit te vinden. Als iemand zegt dat iets niet mogelijk is, komen wij met een innovatief idee. We houden ervan om creatief en hervormend bezig te zijn, en onze klanten het beste van onszelf te geven, terwijl we samen zoeken naar de beste oplossing, voor hen, voor ons, de samenleving en het milieu.

#authenticiteit

the next generation

Alles wat je doet, komt bij je terug! Door nu na te denken over de generaties die na ons komen, en hen de waardevolle groene planeet na te laten moeten we overgaan tot Actie!

Zo maken wij van één van de grootste problemen in de huidige wereld; plastic soep en overproductie van afval de basis voor een circulaire en duurzame oplossing. We zijn trots te weten dat deze oplossing niet alleen nu van waarde is, maar ook voor onze zonen nog steeds bruikbaar zal zijn. Tot het moment dat er in de wereld werkelijk geen plastic afval meer bestaat. Dit is waar we graag aan bijdragen, voor nu en voor de volgende generaties.

doen-voor-de-toekomst

samen bewust aanpakken!

We geloven in de kracht van samenwerkingen, en kiezen altijd voor partners die samen met ons het werk naar het next level kunnen brengen. Wij zijn échte doeners, en kiezen bewust met wie we graag samenwerken. We denken graag mee over vernieuwingen op lokaal en nationaal niveau. Zo zijn we betrokken bij gemeenten en zelfs op regeringsniveau worden we gevraagd mee te denken over bewuste oplossingen over milieubeheer en de huidige plasticafvalproblematiek. Er is nog genoeg te doen, en wij zien iedere dag weer nieuwe kansen ontstaan voor een circulaire samenleving.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

reach out!

Geinspireerd? Deel je onze waarden? Kunnen we je helpen in jouw uitdaging? Laat het ons weten, we vinden voor alles een lokale circulaire oplossing.

NL-greenlabel
Nederland-circulair
pefc-label-pefc30-32-898-pefc-label
logo-nationale-milieudatabase
FSC
PSO-Nederland-Trede-3

Vraag naar onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten.