Yes! save plastics is circular hero

Vandaag begint de Week van de Circulaire Economie. Er is afgetrapt met de De Nationale Conferentie Circulaire Economie. En we zijn enorm blij en dankbaar om het nieuws te kunnen delen dat ‘onze’ Bram Peters samen met Menno Rubbens van architectenbureau cepezed en Sandra Nap van Holland Houtland een Circular Award in de categorie “Circular Hero 2022” heeft mogen ontvangen.

De Award werd tijdens een onverwacht bezoek met cameraploeg uitgereikt door Versnellingshuis Nederland Circulair namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Bram werd volledig verrast en is enorm verheugd en dankbaar voor de ontvangst van deze Award, die niet in de minste plaats door de klanten en partners van save plastics mogelijk is gemaakt! Bedankt daarvoor!

Het juryrapport luidt als volgt:
“Ooit was hij boswachter, maar besloot in 2010 het roer drastisch om te gooien. Met zijn bedrijf save pastics redt Bram Peters plastic afval van de verbrandingsoven en uit de natuur. Hij ziet geen plastic afval, maar een waardevolle grondstof.

Bram onderneemt vanuit een pure, intrinsieke drijfveer met de missie om zoveel mogelijk plastic te redden. Hij redt ruim 2 miljoen kilo afvalplastics per jaar en ook al is dat misschien maar 0,2% van de totale berg, de jury vindt dat een indrukwekkende en belangrijke prestatie. De jury vindt dat we met meer Brams een heel eind zouden opschieten.

Idealisme dat leidt tot concrete business die gepaard gaat met een slimme en krachtige communicatiestrategie. Het is duidelijk dat ook Bram een Circular Hero is!”

Met nog een beetje extra energie en hulp van ons netwerk gaan we keihard verder om nog meer plastic te redden dit jaar! Doen jullie en jullie netwerk mee? #we_save